Gebedsbrief Operatie Mobilisatie
nieuwsbericht-image

Na drie maanden in Curaçao te zijn geweest, is de Logos Hope op 10 september aangekomen in Freeport, de Bahama’s. 
Dit was niet vanzelfsprekend! Na maandenlang gebed en toestemming vragen aan de lokale autoriteiten is er uiteindelijk een GO gegeven om vanuit Freeport naar Abaco te gaan. Dit is een eilandengroep in de Bahama’s die een jaar geleden door orkaan Dorian is getroffen. Er staat dus genoeg op het programma! 

Hananja is een enthousiast bemanningslid uit Nederland! Zij vertelt: “We wachten op containers, een inspecteur, water en de nieuwe PST (Pre-Ship Training, waaraan alle nieuwe bemanningsleden in de Bahama’s deelnemen). Zodra deze dingen allemaal op orde zijn, zetten we koers richting Abaco.”

Micha, ook een Nederlander en sinds begin dit jaar werkzaam op het schip, vertelt over de plannen voor Abaco: “Orkaan Dorian zorgde voor zeven meter hoge golven. Deze allesverwoestende golven hebben alle infrastructuur en gebouwen compleet weggevaagd. Toen de coronacrisis begon zijn alle hulporganisaties vertrokken, behalve twee christelijke organisaties. Samen met hen zullen we ons richten op de hulpverlening en verspreiding van het Evangelie.”

 Bid mee voor het bezoek van de Logos Hope aan de Bahama’s! 
Gebedspunten
  • Bid voor een goede samenwerking met de twee andere organisaties
  • Bid voor de aankomst van de containers, die bevoorrading voor het schip bevatten
  • Bid dat de inspecteur ook de laatste certificaten uit zal geven
  • Dank dat bijna alle certificaten voor het schip rond zijn
nieuwsbericht-image
Operatie Mobilisatie
nieuwsbericht-image